Vård och hälsa - Tailwind Nutrition


Sport
Välmående
sportdryck

Tailwind Nutrition - Sportdrycken för magen

Många av dagens populära sportdrycker är fullproppade med energi men innehåller oftast fel sorts socker. Med fel sorts socker så blir det svårt för magen att smälta det helt och lämnar magen kladdig med ett överskott av socker. Konsekvenserna av "socker-kladd" i magen blir kramper i magen, illamående, försvårat energiupptag och mer. Detta blir katastrof om man är mitt i en tävling! Grundaren råkade ut för just detta när han använde en populär sportdryck och bestämde sig för att ta fram en magvänlig sportdryck!

Naturliga ingredienser

Tailwind togs fram genom många försök och många tester. När grundaren för Tailwind hittat rätt balans mellan naturliga ingredienser och näring så började han att ge ut smakprov till vänner och bekanta. De blev väldigt imponerade och började fråga efter mer vilket startade företaget! Ursprungligen kommer företaget från Kanada men har tagit ett stort kliv och gjort ett namn för sig på den globala marknaden. Nu finns sportdrycken även i Sverige och det är vi väldigt tacksamma för!

Flera goda smaker

Om du vill testa sportdrycken och hitta din favoritsmak så finns det portionspåsar som går att blanda mellan smakerna vid beställning. Dessa fungerar perfekt om du letar efter en ny smak eller om du behöver ha en extra portion under tävlingen. Riv upp påsen, häll i det i vattenflaskan med tillräckligt vatten och skaka! På några sekunder har du en energikälla fylld med näring och kolhydrater. Citron, bär och mandarin är några av smakerna som finns. Sportdrycken är helt klar i färgen och ger en ren, lätt, smak som bara blir godare hela tiden.