Vård och hälsa - BikeID


Sport
Välmående
cyklar stockholm

BIKEID - Cykel i Stockholm

BIKEID säljer cyklar i Stockholm med flera olika sorter och modeller. Just nu har den nya kollektionen kommit in med de populära modellerna Diamond, Track och Step-through i både Chorome och Matt Svart. Inte bara designen är nytt utan även deras nya växelsystem med ett tvåväxlat kickbacknav som ger dig stor frihet på vägarna. Titta in butiken redan idag och hitta kanske din nya drömcykel. Företaget finns både på nätet med en möjlighet till beställning eller i centrala Stockholm där du kan testprova cyklarna.

Diamond

Diamond är en modell BIKEID säljer som är en herrcykel för den vardagliga. Det är en väldigt lätt ram gjort av double butted Cro-Mo-stål som är ett lätt och slitstarkt material vilket gör att cykelns totala vikt endast blir 11kg. Detta för att det ska vara enkelt att cykla med ett lätt motstånd. Cykeln har ett unik växelsystem så att du enkelt kan fortsätta att fokusera på vägen med båda händerna på styret. Precis innan bakbromsen ligger en växling så att när du lätt trycker bakåt med trampan växlar du mellan de två växlarna. Du förlorar ingen fart heller eftersom växeln ligger precis innan bromsystemet börjar att verka.

Track

Track är en cykel som är mycket lik Diamond men sportigare med ett trackstyre. Styret finns både i läder som honey och burgundy men även i läderimitation och då i svart, vit eller mörbryn färg. Styret har ett drop på 169mm och en reach på 101mm för att du enkelt ska kunna lägga dig ner med ett lägre luftmotstånd. Annars är cykeln väldigt lik diamond med samma ram, växelsystem och hjul. Du kan även välja att lägga till flera olika tillval som skärmar och kedjeskydd, frontrack, ringklocka och lysen. Det unika är att du därför kan designa den hur du vill med dina tillval och färger på ram, styre, hjul med flera.